searchCautare
 
categoriiCategorii
Termostat ambiental cu radio comanda Auraton T-1 RTH
Termostat ambiental cu radio comanda Auraton T-1 RTH
Termostat ambiental cu radio comanda Auraton T-1 RTH
Pret:247,00Ron (t.v.a inclus)
Model Auraton T-1 RTH
Producator AURATON
Cant:  
Telefoane de contact

0726 392 208 Damșa Aurel
0729 344 737 Iancovici Adrian

Adauga pentru Comparare | Adauga Produs la Lista Produse Favorite

Termostat ambiental cu radio comandă, Interval de reglare a temperaturii 15 - 35 ºC

Auraton T-1 RTH este un termostat ambiental cu radio comandă pentru sisteme de încălzire si aer conditionat cu baterie preinstalată.

Caracteristici generale:
- Baterie litiu-ion preinstalată - bateria oferă termostatului o durată de viată de până la 20 ani. Termostatele ambientale standard folosesc baterii clasice si au nevoie de schimbarea a 20-40 de baterii în decurs de 20 ani, fiind astfel nevoie de investitii suplimentare.
- Releu de 16 A - receptorul Auraton RTH este echipat cu un releu de 16 A

- Comunicare fără interferenţe cu alte aparate -  Auraton T-1 si Auraton RTH comunică la frecvenţa de 868 MHz, fiind o lungime de banda cu transmisie scurtă (0,004 s) ce oferă o comunicare eficientă şi lipsită de interferenţe

- Memorie a ciclurilor OPRIT/PORNIT - Receptorul RTH analizează cu un algoritm unic ciclurile OPRIT/PORNIT a ultimelor 24 de ore. Aceste cicluri sunt memorate, astfel că, în cazul unei întreruperi de semnal între receptorul RTH si termostatul T-1 sau termometrul T-2 (se achizitioneaza separat), receptorul sa execute ciclurile ultimelor 24h. Receptorul reporneste automat procesul de sincronizare si reparare a legăturii cu termostatul T-1 sau termometrul T-2 (se achizitioneaza separat)


Elementele de baza ale sistemului:
- AURATON T-1 – termostat ambiental cu radio comandă

Termostat ambiental neprogramabil cu microprocessor. Echipat cu o baterie a carui termen de viată este de până la 20 ani, face ca acesta să fie unul dintre cele mai ecologice termostate.

- AURATON RTH – receptorul

Receptorul se instalează în apropierea sistemului de încălzire sau aer conditionat, fiind echipat cu un releu de 16A. Comunică cu termostatul prin radio comandă, neavând nevoie de alte fire pentru a face legatura cu termostatul sau alte echipamente sincronizate cu acesta. Sincronizarea cu alte aparate se face usor, prin apăsarea a 2 butoane aflate pe ambele dispozitive ce necesită sincronizare. LED-urile aflate pe receptor oferă o verificare simplă a stării acesteia.


Dispozitive suplimentare (Se pot cumpăra separat)
- Receptorul Auraton RTH poate fi echipat cu dispozitive suplimentare asigurând în acelasi timp confortul si economisirea consumului de energie (sistemele aditionle sunt echipate cu baterii suplimentare asigurând o durată de viată de 20 ani)  


AURATON H-1  – 99 Lei (TVA inclus)
Mâner pentru geam - disponibil in 4 nuante: alb, maro, gri, auriu (accesoriu optional)  

Optional se poate folosi manerul de geam, echipat cu un transmitător si un senzor care indică pozitia acestuia. Mânerul trimite semnale receptorului RTH, influentând functionarea acestuia. Exemplu: după ce termostatul dă cazanului comanda de pornire, în cazul deschiderii geamului, manerul dă comandă receptorului de a opri functionarea cazanului, iar dacă geamul este pe pozitia de intre-deschis, reduce temperatura ambientală cu 3°C. Receptorul poate fi sincronizat cu maxim 25 de astfel de mânere.


AURATON T-2  - 89 Lei (TVA inclus)
Termometru wireless
(accesoriu optional)

Acest dispozitiv permite controlul temperaturii în alte incăperi decât cel în care este termostatul T-1

Exemplu: dorim ca în camera copilului să avem temperatura de 22°C, dar nu dorim ca acesta să poată modifica temperatura. In acest caz se recomandă montarea termometrului T-2 în camera copilului, iar termostatul T-1 intr-o altă cameră. Termometrul va mentine temperatura setată pe termostat, indiferent de schimbările de temperatură apărute în camera unde este pozitionat termostatul.


Specificatii tehnice:

Interval de operare a temperaturii  0 - 45 ºC
Interval de reglare a temperaturii 15 - 35 ºC
Sensibilitatea la temperatura 0,2 ºC
Nivele de temperatura 1
Antiînghet DA, +7 ºC
Cicluri de lucru
zilnic
Modalitate de afisaj
LED-uri
Alimentare T-1
baterie litiu-ion preinstalată
Alimentare RTH
230 V
Zona de acoperire
inauntru 30 m, afara 300 m
   

Garantie
- 2 ani

Nu sunt comentarii, fii primul care adauga un comentariu!


Comentariu

Cat este de bun?

Clasament:   Slab          Excelent

Nume:
Comentariu